Muskelstimulering SM9028 muskelstimulator.

När man håller den designade och lilla enheten för muskelstimulering i sin hand kan man inte förstå hur mycket kraft den har. Först när elektroderna sitter på plats och man höjer intensiteten inser man att man kan bli fullständigt golvad av den. För att använda den på bästa möjliga sätt rekommenderas att man inte använder den så att musklerna krampar. Målet är att musklerna under muskelstimuleringen skall arbeta och under tiden transportera bort slaggprodukter med blodet.

SM9028 för kraftfull TENS/EMS muskelstimulering

Enligt Kinesisk medicin så består kroppen av ett antal meridianer och en obalans i någon av dessa leder till att man mår dåligt. Att ge kroppen bioelektricitet hjälper flödet av energi i meridianerna och leder till en balans och ökat välbefinnande. Placeringen av elektroderna är viktigt för att få rätt effekt och placerings förslag finner du i manualen. Placera aldrig i närheten av hjärta, hals eller på huvudet. Annars är det fritt fram att experimentera med elektrodplaceringar. Om man har en akupunkturpunktskarta kan man placera efter den men oftast gäller vanligt sunt förnuft, t.ex. ont i magen p.g.a kost sätt elektroderna på magen och besvären lindras.

Muskelstimulering med elektrodplacering som kan ge för stor stimulans.

Om man tycker att musklerna stimuleras för mycket under muskelstimuleringen eller att det inte känns bra, ändra elektrodplaceringen eller sänk styrkan något. Om elektroderna sitter tätt desto ytligare stimuleras musklerna.

Det finns många muskelstimulerare på marknaden men grattis om ni hittar en lika designad, kraftfull och portabel. Är det en mp3 spelare? Är en vanlig kommentar.

Fär att beställa en, vänligen gå in på vår webshop.

Det här inlägget postades i Produkter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Muskelstimulering SM9028 muskelstimulator.

 1. Karin skriver:

  Hej!
  Har nu testat muskelstimuleraren i några månader och är jättenöjd. Mina vänner har också börjat köpa den.
  Jag tycker att den är perfekt som present. Kommer att fortsätta använda era produkter.
  Hälsningar,
  Karin