TENS/EMS hjälper vid diskbråck.

Att försöka röra på sig är det viktigaste vid diskbråck.

TENS/EMS har en smärtreducerande samt cirkulationsökande effekt.

Vår muskelstimulator ger dig en muskelstimulering med TENS/EMS effekt som hjälper dig att motionera.

Vår minsta muskelstimulator litium gör jobbet utan att synas…

Kombinerar tens och ems vid massage.

Muskelstimulator litium kombinerar TENS och EMS.

Frågan du bör ställa dig är om du önskar kunna använda dig av muskelstimulering var helst du befinner dig? Vår muskelstimulator litium är urstark, snygg och mycket diskret. Själva enheten väger bara runt 50 gram och har ett återuppladdningsbart litiumjon batteri på 3,7 volt som du kan ladda från dator eller i vägguttag. Den lågfrekventa nervstimuleringen, TENS ihop med den elektriska muskelstimuleringen, EMS hjälper många smärtpatienter att kunna röra på sig. Vid just diskbråck är det av största vikt att man försöker röra på sig i så hög grad som möjligt. Många kunder berättar hur de fäster elektroderna vid ryggraden under kläderna och att muskelstimulatorns smärtlindring hjälper dem att över huvud taget kunna ta sig ut och promenera. Här är en berättelse från en nöjd kund:

Roger L, Bromölla

Hej Stefan,  jag använder tensen (muskelstimulator litium) när jag är ute och går för att stimulera mitt diskbråck i 5 kotan detta ger en smärtlindring vilket gör att jag kan ta mindre promenader. Utan den kan jag inte gå många meter innan ryggen värker. Har även ett kraftigt nervklämm ner i vänster benet brukar även sätta den på vaden för för att ge stimulans så nerven slappnar av.

För mer användarberättelser klicka här. Expressen hade en intressant artikel angående diskbråck där man trycker på vikten av att kunna röra sig.

För några konkreta ryggövningar kan du kika på denna artikeln.

Välkommen att besöka vår affär!

Det här inlägget postades i Behandlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.