SOMMARTÄVLING 2011 massageupplevelse

Biomassage.se ger dig en massageupplevelse!

Sommartävling 2011 massageupplevelse

Nu var det dags för vår årliga SOMMARTÄVLING där just Du har chansen att vinna produkter för ansiktsmassage eller muskelstimulering. Vi är alla bra på olika saker så det finns 3 stycken tävlingar där priset i varje tävling är en valfri produkt från vårt sortiment (inga dubbelpaket).

1. Vanliga tävlingen. Välj ut en produkt som du skulle vilja vinna på blog.biomassage.se och motivera varför du skall vinna den som en kommentar här nedan. Du dubblar din vinstchans om du länkar tillbaka från din blogg, har du ej någon blogg kan du istället skicka vidare denna tävlingen till 5st vänner.

2. Marknadsföringstävling. Du väljer fritt hur du skall marknadsföra blog.biomassage.se på bästa sätt. Exempelvis genom facebook, kontakter, föreningar, tidningar eller maillistor. Maila stefan@blog.biomassage.se hur och vad du gjort.

3. Skrivartävling. Du skall på ett så snyggt sätt som möjligt får in nyckelorden biomassage, ansiktsmassage, muskelstimulering, ansiktsmasserare samt muskelstimulator så många gånger som möjligt i ett blogginlägg som länkas tillbaka hit. Maila kathrin@blog.biomassage.se en länk till inlägget. Klistra gärna in ditt alster i en kommentar här nedan också.

Vinnarna i tävlingen utses av en jury 23/7 18:00 och meddelas via mail. Namnen samt eventuella bloggar/hemsidor presenteras i detta inlägget kort därefter. OBS! Vi är tvungna att skjuta på tillkännagivandet av vinnarna några timmar. Ber om överseende med detta.

Äntligen är vinnarna som kommer att få varsin massageupplevelse utsedda:

”vanliga tävlingen” vanns av Nathalie som har bloggen: http://delavmittliv.blogg.se/index.html 

”marknadsföringstävlingen” vanns av Liselott Sjöstedt som är en massage ambassadör genom: http://metrobloggen.se/antirynkgympa/biomassage-utan-film/

samt http://www.antigympa.nu/

”skrivartävlingen” vanns av Anette C genom följande bidrag:

Vackra Ansiktsmassage gifte sig med världens bästa Biomassage och de komplitterande varandra helt perfekt. De bar var sin guldring och så bodde de ihop för att  det inte skulle bli så mycket spring.

Kusinen Muskelstimulering som var en riktig klok och stark karl han bar sin flickvän Ansiktsmasserare ända in till stan. Vid altaret sa de båda ”ja”, självklart (!)och de flyttade in i huset brevid Ansiktsmassage och Biomassage så de skapade sig världens bästa och effektivaste team. De blev så enormt populära så folk strömmade dit, massagen gjorde gott o både kropp och själ samtidigt blev de tio år yngre av Fröken Ansiktsmassage effektiva handgrepp.

Till slut var de så fullbokade att de insåg att de behövde en chef och då fann de Mästaren muskelstimulator som de bad att komma in i företagets rum och Biomassagen blev helt stum. Det var ju den man de ville ha, han passade in på alla krav och Fröken Ansiktsmassage gav honom ett snabbt anställningsbesked.

Kusinen Muskelstimulering blev flera år yngre bara på några da`r. Inte nog att företaget gick perfekt, han hade även sin älskade Flickvän Ansiktsmasserare som var hans bästa vän. Och företaget bara blommande och de ville alla väl, de blev inte bara rika på pengar utan de var mest tacksamma och glada att de kunde ge så mycket lindring och till kroppar som sved.

Om jag tror rätt så lever företaget vidare i kärlekens tecken och kanske en dag får de alla fem nya små barn som kommer utvecklas och bli bra. Att ge kärlek är att få tillbaka samma sak och ju fler de hjälper dessto fler människor ler

Vi vill också passa på att önska er en riktigt trevlig sommar! Om ni som inte vunnit någonting den här gången vill köpa er en massageupplevelse, välkomna in till vår webshop. Just nu fraktfritt!

Kathrin och Stefan

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till SOMMARTÄVLING 2011 massageupplevelse

 1. Charlotte Håkansson skriver:

  Jag skulle vilja en Ansiktsmasserare eftersom jag älskar att få ansiktsmassage men inte har någon som kan ge mig det. Så med denna apparat kan jag få massage när jag vill och på vilken plats jag vill.

 2. anette carlsson skriver:

  Skrivartävling.

  VackraAnsiktsmassage gifte sig med världens bästa Biomassage och de komplitterande varandra helt perfekt. De bar var sin guldring och så bodde de ihop för att det inte skulle bli så mycket spring.

  Kusinen Muskelstimulering som var en riktig klok och stark karl han bar sin flickvän Ansiktsmasserare ända in till stan. Vid altaret sa de båda ”ja”, självklart (!)och de flyttade in i huset brevid Ansiktsmassagen och Biomassagen så de skapade sig världens bästa och effektivaste team. De blev så enormt populära så folk strömmade dit, massagen gjorde gott o både kropp och själ samtidigt blev de tio år yngre av Fröken Ansiktsmassage effektiva handgrepp.

  Till slut var de så fullbokade att de insåg att de behövde en chef och då fann de Mästaren muskelstimulator som de bad att komma in i företagets rum och Biomassagen blev helt stum. Det var ju den man de ville ha, han passade in på alla krav och Fröken Ansiktsmassage gav honom ett snabbt anställningsbesked.

  Kusinen Muskelstimulering blev flera år yngre bara på några da`r. Inte nog att företaget gick perfekt, han hade även sin älskade Flickvän Ansiktsmasserare som var hans bästa vän. Och företaget bara blommande och de ville alla väl, de blev inte bara rika på pengar utan de var mest tacksamma och glada att de kunde ge så mycket lindring och till kroppar som sved.

  Om jag tror rätt så lever företaget vidare i kärlekens tecken och kanske en dag får de alla fem nya små barn som kommer utvecklas och bli bra. Att ge kärlek är att få tillbaka samma sak och ju fler de hjälper dessto fler människor ler.

 3. anette carlsson skriver:

  Om jag över all förmodan skulle vinna så skulle en ansiktsmasserare sitta bra!:)

 4. Jessika skriver:

  Ja e me o tävlar !! Favoritprodukten: Ansiktsmasserare

  Ansiktet får jobba hårt,
  det syns direkt om nåt är svårt.
  Reducerar rynkor, tack ja,
  det här är apparaten vill jag ha.
  Förnyar celler och du slappnar av,
  i stundens ro finns inga krav.

  Länkat i bloggen för extra chans: http://piicniic.blogg.se/tavla/2011/june/massageprodukter.html

 5. Ida skriver:

  Jag skulle så gärna vilja vinna en Minimasserare litium! Jag har två jobb – personlig assistent och det andra i en kundtjänst. Båda dessa jobb tär mycket på mina axlar, det ena pga tunga lyft och det andra pga långa dagar vid datorn. Det vore underbart att få lite extra hjälp med mina axlar för trots regelbunden massage är det svårt att hålla de spända musklerna avslappnade och jag har ofta ont.

 6. Annica skriver:

  Jag skulle vilja vinna ”Minimasserare tvåpack” . Skulle behöva lite massage eftersom jag jobbar inom stressig miljö och mycket tunga saker så gör att jag får ont i hela kroppen och är helt slut om dagarna.. Har inte tid att åka iväg och få massage eftersom jag jobbar över varje dag.. :/ så denna sak kanske får mig mer avslappnad på kvällarna.

 7. Kicki skriver:

  Att vinsten hem kamma
  skulle muntra upp en nybliven mamma
  Kroppen har varit utsatt för visst slitage
  skulle sitta underbart fint med en massage
  Önskar om jag har tur
  att med Minimasserare litium få en kur
  Kombination av ems och tens
  kroppen som yngre jag hoppas känns
  /Kicki

 8. Jenny skriver:

  jag skulle vilja vinna ”Minimasserare litium” då jag väldigt ofta har ont i axlarna och nacken. Särskilt ont har jag nu på grund av mitt jobb som är väldigt ansträngande för just dessa partier. det skulle underlätta i min vardag och på jobbet om jag hade denna apparat som tar bort mina spänningar.

 9. Anna skriver:

  Är så jättegärna med. Har problem med musklerna i nacke, axlar och skuldror och det är ju inte det lättaste att massera själv. Därför skulle en muskelstimulator minimasserare litium passa mig perfekt.

  Har även tipsat om tävlingen http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/07/massageprodukter.html

 10. maria skriver:

  jag skulle vilja ha denna om jag vann
  Minimasserare litium

  mina problem började för ett år sedan snart. pang över natten fick jag någon form av extremt spänningstillstånd i musklerna i nacken.
  har genomgått lumbalpunktion, 1 nackröntgen och 2 magnetröntgen utan att finna några fel.
  jag äter muskelavslappnande varje kväll och starka värktabletter av och till. dom säger att det är inre stress och att jag har för mkt runt mig hela tiden.
  det blir bättre och jag har lärt mig mer hur min kropp fungerar. men skulle garanterat behöva en bra form av massage som inte gör mig stressad då andra ska ta i mig och jag måste blotta mig för nya människor hela tiden vilket ökar stressen.
  därför tror jag denna apparat skulle vara ett sjukt bra alternativ.
  värken sitter inte bara i nacken, jag ahr stickningar/krypningar i hela ansiktet med och i svanken

 11. Sandra skriver:

  Hej! Jag tävlar gärna om ”Minimasserare tvåpack”.
  Jag tror att det här skulle hjälpa mig då jag är väldigt spänd och har starka smärtor speciellt i ryggen och axlarna.
  Jag har oförklarliga och enormt smärtsamma problem med min mage och nu har läkarna helt lagt ner min utredning om vad det kan vara. De säger att det är något jag får leva med, men jag tror inte att de förstår hur frukansvärt ont det faktiskt gör. Dessa magproblem har gjort min rygg och axlar väldigt spända då jag spänner mig omedvetet nästan hela tiden för att jag är så rädd att dessa hemska magsmärtorna ska komma. Jag hoppas att dessa skulle göra det lite lättare för mig!

 12. Annika skriver:

  önskar vinna Minimasserare tvåpack
  Min sambo, som en gång stal mitt hjärta har reumatism som ofta orsakar smärta. Om jag då vann en minimasserare skulle göra honom otroligt gla’.
  http://admin.bloggplatsen.se/blogga/inlagg/redigera-inlagg/ar-2011/inlagg-5737825/manad-juli/typ-1/kontrollsumma-2b6e9dc2b78b7df988c00208ef43f6de/

 13. Linda J skriver:

  Jag skulle verkligen behöva en Minimasserare litium. Opererades för ett år sedan för diskbråck men nu har jag fått tillbaka det. Eventuellt är det ärrbildningen från operationen som spökar. För två veckor sedan var jag på magnetröntgen och jag väntar svar på torsdag. Skulle verkligen behöva något som får igång min kropp. Diskbråcket gör att alla andra muskler runtomkring får slita jättehårt och alla utgifter hos naprapater börjar slita jättehårt på min ekonomi. Har på grund av allt smärta bitit ihop tänderna så hårt att jag har fått ont. Var till tandläkaren idag och det visade sig att tanden hade spruckit och måste dras ut. Så jag är verkligen i behov av något som får igång mig igen så att jag i alla fall kan fungera normalt.

 14. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar, vill vinna en minimasserare. Jag har ett tungt och krävande jobb vilket resulterar i värk här och var, på mycket av min lediga tid passar jag mitt 10-månaders barnbarn vilket är underbart men men det blir mycket bärande. Så det hade varit väldigt skönt och kul att få testa en produkt från er.

 15. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Vinner jag önskar jag Minimasserare litium för den vore toppen att ha tillgång till när ryggvärken kommer.
  Har även under perioder problem med att armarna domnar och har fått till svar att detta beror på ett alltför statiskt arbete. Massage gör detta bättre och eftersom jag inte vill byta arbete vore denna toppen, är ju så smidig att man lätt kan ta med den till jobbet.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/07/23-juli-vinn-produkt-fran-biomassage.html

 16. Emelie skriver:

  När jag slutade gymnasiet och klev in i vuxenlivet, hamnade jag vid skrivbordet direkt.
  Det tog inte långtid innan jag hade problem med spänningshuvudvärk.

  Jag är idag 24år och fortarande massa problem. Testat det mest nu i hur jag ska stå/sitta vid skrivbordet, olika stolar mm. Jag besöker massörer och naprapater, men fortfarande finns smärtan kvar.

  Något jag inte testat var denna produkt: SM 9062 Muskelstimulator i 2pack!
  Läste om den och det lät mycket intressant. Fungerar perfekt att köra ett ”pass” när man jobbar eller helt enkelt vid tv:n på kvällen.

 17. Marie Jönsson skriver:

  Med biomassage är jag med kvalitet försedd
  och med ansiktsmasseraren i kriget mot rynkorna beredd ;)

 18. Nathalie skriver:

  Om turen skulle vara på min sida, så skulle jag vilja ha en ansiktsmasserare, då jag har svårt att slappna av pga att jag inte är helt frisk psykiskt. Vilket resulterar i att jag ofta får huvudvärk. I hopp om att denna lilla manick kanske kan hjälpa mig med det besväret.
  Har även länkar till er sida på bloggen: http://delavmittliv.blogg.se/2011/july/har-ar-svaret-du-och-din-kropp-mar-bast-av.html#comment

  Trevlig helg!
  Mvh Nathalie