SÄRÖ IK innebandy

Jag var förbi Rollands frukt&grönt idag. Stefan Svensson som är en av ägarna delar inte bara min passion för matlagning med kvalitativa råvaror utan är som person en hängiven och nytänkande träningsmänniska. Hans tidigare meriter är inom rugbyn men i dagsläget brinner han för innebandysektionen i särö ik. Han och hans bror samt även kusin har använt våra produkter för muskelstimulering i några månader nu och jag var intresserad av att få en återkoppling igen.

Jag har använt er muskelstimulerare SM9028 för muskelstimulering på det laget som jag tränar. Apparaten har verkligen fått gå varm, det är hela tiden spelare som behöver behandling för diverse symptom. Helt ärligt så vet jag inte om det alltid blir en effekt eller är en sk. placeboeffekt men det verkar som om spelare som lider av schlatter får en lindring eller symptombefrielse efter behandling med muskelstimulering. En mer utförlig rapport kommer senare.

Är du också intresserad av att köpa våra produkter, vänligen gå in på vår webshop.

Det här inlägget postades i Användarberättelser/Recensioner. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.