Rynkfri till vilket pris som helst.

Snygg till vilket pris?

Skönheten har sitt pris…

Nu får det väl ändå vara nog…

Rynkor är för många ett gissel. Men var går gränsen då man skall försöka få bort dem? Vi människor måste nog börja fundera över en moralisk gräns avseende hur vi behandlar andra arter. Sällan har väl så många människor börjat engagera sig som efter avslöjandet i P1. Att man tillverkar så kallade fillers av tuppkammar för att man skall få fylligare läppar eller liknande torde vara ett lågvattenmärke som du som konsument aktivt kan ta ställning emot genom att inte låta dig behandlas med fillers och dyligt med animaliskt ursprung.

Att vara mån om sitt utseende tycker jag att alla skall vara men till vilket pris. Vem är det som säger att totalt rynkfri, hårfri och fläckfri är snyggast. Var sitter karraktären och skönheten hos en människa?

Om man väljer att köpa en ansiktsmassage apparat så kan man själv ge sig en behandling som ger ditt ansikte en avslappnande ansiktsmassage. På köpet ökar blodcirkulationen, ansiktskrämen som du använder når längre ner med en vitalare och friskare hy som resultat. En ansiktsmassage apparat är värd att prova för att trivas bättre med sig själv.

Välkommen in till vår affär, Klarna faktura 14dagar helt utan kostnad just nu.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.