Nintendo 3DS testades idag!

Tanken var att göra en uppföljning av hur Owe Bergsten, VD Bergsala AB  uppfattar mina produkter samt intervjua honom om entreprenörskap. Bergsala AB distribuerar Nintendos produkter i norden och baltikum.

VD Bergsala AB

Owe har Nintendoagenturen i norden.

Denna mycket trevliga man har en meritlista som kan göras nästan hur lång som helst, jag skall försöka begränsa mig till några saker. Han har varit verksam och drivit allt ifrån fotoaffär, radiohandel, vindsurfingagentur till det man idag mest förknippar honom med, Nintendo. Man märker hans kärlek till Japan och dess invånare tydligt. Ledord som långsiktighet, ärlighet och kvalitet har under hela hans liv präglat honom. Vi glider in på en gemensam passion, maltwhisky från ön Islay och jag får ett tips att testa Bruichladdich Octomore som tydligen skall vara extremt bra (om man gillar rökig whisky). Cape horn har han givetvis rundat i segelbåt medan jag har suttit på en bar i Punta Arenas i närheten och druckit världens mest sydligt bryggda öl. Precis när jag tar farväl undrar han om jag vill testa deras Nintendo 3DS som tydligen har kommit idag. Och varför inte…..

17/2 på Bergsala AB

Muskelstimulering? Nej! 3DS

Det var en imponerande känsla att se allting i 3D utan glasögon! Först så konstruerar vi ett spel genom att jag tar ett kort på en av Owes medarbetare. Helt plötsligt kommer hans ansikte i en förklädnad farande som farkoster emot mig och det är bara att börja skjuta ner dem. Riktigt kul och bara ett exempel på det nytänkande som präglar produkten. 6 stycken kort hänger med 3DS.

Augmented reality

Augmented reality kort 3DS

Jag lade kortet med ett frågetecken på bordet framför mig och följde instruktionerna. Helt plötsligt börjar det hända saker… Lådor kommer fram och en virtuell miljö blandas med det jag verkligen ser runt omkring mig. Begreppet kallas augmented reality. Sjukt roligt och verkligen konstigt. Tilläggas bör att man aldrig kan fotografera av denna 3D effekten så därför lägger jag in en 2D bild från en annan källa då jag ej fick fotografera av skärmen direkt.

2D bild av nintendo 3DS

2D bild av Nintendo 3DS

Det som skiljer sig från tidigare DS modeller är att det är 2 stycken kameror på framsidan för 3D effektens skull och en kamera som tittar emot dig. Färgerna som kommer att vara tillgängliga i Sverige är Aqua blue (vilken jag testade) och Cosmos black. Ett SD kort på sidan är också en nyhet. Du kan även tillverka din egen avatar genom en massa valmöjligheter. Jag hoppas att ovanstående beskrivning är okey då detta inte är mitt område…

Entreprenörskap? Jo, att man tror på sin sak och en hängivenhet inför uppgiften är några ord på vägen från Owe.

Men vad tycker då Owe om mina produkter?

Biomassage Scandinavia

SM9028 en kraftfull TENS/EMS muskelstimulerare

Jag har använt din muskelstimulerare för massage ganska ofta under några månader. Mestadels har jag testat att ha elektroderna på ryggen men även axlar. Din produkt är trevlig och fungerar väl. Det är skönt att få en massage när man tittar på tv.

Är du intresserad av att köpa produkten? Vänligen gå in på vår webshop.

Det här inlägget postades i Användarberättelser/Recensioner, Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nintendo 3DS testades idag!

  1. ebba skriver:

    hej på dig.