Muskelstimulering, användarberättelser från USA samt gratispads!

SM9028 en kraftfull TENS/EMS muskelstimulerare

Jag hittade följande användarberättelser avseende vår produkt SM9028 från USA. Alla fem hade markerat fem stjärnor av fem möjliga stjärnor i användarnöjdhet över produkten. När jag översatt texterna hoppas jag att jag har översatt dem korrekt med det enda undantaget att jag översatt machine,device och massager med muskelstimulerare.

Då vi vill ha användarberättelser på våra muskelstimulerings produkter från Sverige så erbjuder vi alla tidigare kunder som finns med i kundregistret att skicka över sin berättelse till info@blog.biomassage.se alternativt berätta om er upplevelse i er blog och länka till oss. Som tack för besväret får ni ett extra paket pads (5par) hemskickat med posten. (Endast ett paket per registrerad kund!) 

S.n Devlin Florida

Jag var lite skeptisk angående den här produkten eftersom när jag läste manualen, var det uppenbart att författaren inte var bevandrad i engelsk grammatik (jag vet att låter lite snobbigt att bedöma varandra på grundval av skriftlig och muntlig kommunikation) och mycket lite av innehållet var rotat i empiri.

Jag var också tveksam till idén att något så litet (det handlar om samma storlek som en iPod) som denna muskelstimulerare, skulle kunna vara effektiv. Ärligt talat, jag blev förvånad över att denna muskelstimulerare fungerar som den gör. Den är mycket kraftfull och har varit effektiv på min neuropatiska bensmärta som jag har kämpat med under loppet av de senaste månaderna.

Jag har bara använt den för ett par dagar nu, men hittills har den betydligt minskat obehaget i mina ben. Jag är verkligen nöjd med inköpet och jag är glad att rapportera att min tvekan har undanröjts genom de första gångerna som jag använde muskelstimuleraren. Sammanfattningsvis, det är en stor liten produkt och om du lider av kronisk smärta, så är det förmodligen värt att försöka. Jag vet inte varför denna särskilda teknik är så effektiv… Den kanske helt enkelt förvillar smärtan, men så länge det fungerar… Jag bryr mig verkligen inte om varför. Det fungerar och det räcker för mig.

 

Susan.S

Jag älskar denna muskelstimulerare! Jag har genom jobbet spänningar i nacke och höger ryggsida. Under åren har jag flera gånger varit hos sjukgymnaster. Denna maskin gör allt och mer än de stora sjukgymnastik-maskinerna gjorde. Jag var orolig för hur länge den skulle räcka på en laddning eftersom tidigare maskiner jag haft snabbt behövde nya batterier eller var tvungna att laddas. Jag använder den flera gånger om dagen i ca 10 dagar innan det behövs en ny uppladdning. Jag köpte min i en kiosk på köpcentret och var skeptisk till hur effektiv den skulle vara tills jag fick en demonstration. Jag kunde inte förstå hur kraftfull en sådan liten enhet var. Jag köpte 1 för mig själv och 2 som gåvor åt mina äldsta barn. Jag håller med om att handboken skulle vara bättre om det hade varit en ordentlig engelsk översättning men det var intressant läsning att försöka räkna ut vad de försökte förmedla.

 

Kinglerxst

Muskelstimuleraren fungerar!  Du kommer att behöva köpa ersättningskuddar. Kiropraktorer använder dyrare versioner av denna terapi. Jag förutspår att denna teknik kommer att förbättras kraftigt under nästa årtionde, men för idag, detta är förmodligen den bästa produkten på marknaden… de olika massageinställningarna är otroliga… från akupunktur till massage (knådning, pickning, akupunktur och kombinationer, fot- terapi)… dina muskler kommer även att dras samman…låt dig inte luras av enhetens storlek… Den kan skicka en stor GIGANTISK spark när du justerar styrkan på högsta nivå (allt detta är kontrollerbart). Manualen är hemskt… Det är klart skrivet i Kina, likväl som produkten görs i Kina… Det är en mycket billigt tillverkad produkt, men den verkar fungera bra. Jag tror garantin är 1 år. Jag förutspår att Apple funderar på denna teknik i sin iPhone… och när de gör det, kommer ingen kunna stoppa dem(l.o.l). Men helt allvarligt, enheten fungerar… du placerar helt enkelt kuddar vid tryck punkter, med det inkluderade diagrammet där du vill ha dem… och du kommer att KÄNNA massagen… Kontrollenheten överför massagen till padsen och in i din kropp. Kablar och kuddar  liknar hörlurar för en iPhone. Om du justerar styrkan till över hälften, kommer du att titta på hur dina muskler rör sig (okontrollerat) enligt programmet. Detta är en häpnadsväckande terapi eftersom det är som att ha en massör i sitt eget hem. Ersättnings PADs är nödvändigt… $9,99 per uppsättning… de räcker ca 3 månader om du rengör dem… återigen betonar jag nödvändigheten av ersättnings kuddar. Det skulle vara trevligt, en gång i livet, att se något som varar för alltid (pads, menar jag). Men på den hela taget mycket effektiva enheten som är en triumf för ingenjörsteknik. Enhetens massage är så gott som professionell massage… med detta sagt måste du flytta padsen. Om du har råd med en massör, etc, skulle jag hålla mig till det… men jag ser inte personligen någon som helst nackdel med enhetens terapi. Jag tror det är mer effektivt än en massage från en person. Och det smärtar mig att se att Terapeut jobb försvinner till en IPOD-typ enhet… men det kommer att hända får jag för mig.
När jag fick min, kastade säljaren i ett par sandaler + ersättnings kuddar… Sandaler skickar pulser upp i benen och gör dina fötter avslappnade. Detta är en förnimmelse av framtiden–Markera mina ord. Jag önskar att jag kunde investera i detta företag. Deras muskelstimulerare, trots att den verkar billigt gjord, verkar det som att den kommer att hålla under lång tid… Det är hur som helst inte mycket att göra åt det. Jag kan redan inse de medicinska fördelarna med denna produkt. Nacken känns rörligare än på länge. Jag skojar inte.

 

Auntie´s boy

Låt mig få bekänna. Idag gjorde jag något jag aldrig brukar göra: jag lät en försäljare på köpcentret locka till sig mig till en liten försäljningskiosk. Han demonstrerade produkten på mig och jag var mycket imponerad… men aldrig att jag betalar $149,99 på en impuls köp.

Sedan när jag fortsatte handla märkte jag vilken stor skillnad massagen gjort för mina axlar och övre rygg. Min kropp skrek på mig, ”jag måste ha den här muskelstimulerare!!!” och jag gick tillbaka och köpte en.

Jag tillbringade bara ungefär en timme med hjälp av det, och jag är mycket nöjd med mitt köp. Den motsvarar beskrivningen… den frigör spänningar och lindrar smärta på ett  sätt som ingen massage terapeut, akupunktör eller kiropraktor någonsin har gjort för mig tidigare. Jag har stor erfarenhet att få behandling med akupunktur/akupressur så jag har en bra idé hur principerna för denna typ av terapi arbete fungerar.

Mitt enda klagomål är att instruktionerna är dåligt (nästan komiskt) översatta till engelska från kinesiska och att de bara förklarar terapeutiska begrepp. De lämnar användaren att själv räkna ut hur man använder enheten.

 

Chris

En vän Lät mig använda denna muskelstimulerare på en axelskada som orsakats av en tidigare arbetsskada under den senaste jakt resan, och jag kände mig mycket bättre efter.  Efter första dagen i jakt hade jag allvarliga benkramper på grund av för mycket ansträngning. Så illa att jag var tvungen att stå upp och kunde inte ligga ner. Muskelstimuleraren i massage läge på nivå fyra på inre lår muskel och en elektrod på mitten av den yttre lårmuskeln stoppade kramperna nästan omedelbart och efter en 20 min körning kom de aldrig tillbaka. Jag kommer att få en snart.
Chris

Intresserad att köpa produkten? Vänligen gå in på http://biomassage.se 

Välkommen!

 

Det här inlägget postades i Användarberättelser/Recensioner. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.