Muskelstimulatorer – produktinfo

 

Massageupplevelse vid muskelstimulering.

Muskelstimulatorer för en massageupplevelse.

 

 

Vad är en muskelstimulator?

Människan använder sig av en svag elektricitet för att kommunicera mellan olika kroppsdelar och elektriciteten bildas naturligt i cellerna. Då kroppen fungerar felfritt och du mår bra så tänker man inte på detta men vid exempelvis stelhet och smärta så uppkommer en onormal bioelektricitet som man reagerar negativt på. 

 

Lyckligtvis så är våra kroppar väldigt känsliga för elektrisk stimulans utifrån, exempelvis med hjälp av någon av våra modeller. Biomassage som är en form av lågfrekvent elektroterapi leder till att musklerna aktiveras i takt med den lågfrekventa strömmen. Under musklernas avslappningsfas flödar en stor mängd blod in och när de spänns igen flödar blodet som nu innehåller en massa avfallsprodukter ut. Resultatet blir en ökad blodcirkulation och ger kroppen en möjlighet att göra sig av med lagrade skadliga ämnen. Muskelstimulator eller muskelstimulerare är ett annat namn på den enhet som ger dig en muskelstimulering.

Alla våra produkter använder sig av en galvanisk ström för att påverka din kropp på bästa möjliga sätt. Italienaren Luigi Galvani upptäckte denna ström på slutet av 1700-talet och har fått ge namn åt den.

Du kanske har hört talas om TENS (elektrisk stimulering av nervbanor) eller EMS (elektrisk stimulering av muskelvävnad)? Våra produkter kombinerar dessa två begrepp genom att i olika program simulera olika typer av massage. Genom att pröva olika elektrodplaceringar enligt manualen och välja ”rätt” program så hoppas vi att du skall nå ökat välbefinnande samt harmoni.

Biomassage Scandinavia är generalagent för märket SUNMAS som har mer än 10 års erfarenhet av att utveckla, producera och marknadsföra produkter inom skönhet och hälsa. Vi lämnar ett års garanti på alla SUNMAS produkter. Alla SUNMAS produkter är CE märkta för Europa och innehar dessutom FDA och FCC certifikat vilket visar att de klarar kraven i USA. Medicinsk CE märkning beräknas vara erhållen under maj 2011.

Välkommen in till vår webshop om du vill köpa våra produkter.

Det här inlägget postades i Företaget, Produkter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.