Muskelstimulator minimasserare litium

Elektrodplacering vid muskelstimulering.

Minimasserare litium vid nackont.

Vår minsta och mest kraftfulla muskelstimulator för din egen massageupplevelse. TENS/EMS effekt ger effektiv smärtlindring och ökad genomblödning.

Minimasserare Litium

Muskelstimulator, designad och kraftfull.

Fördelen med denna modellen är att alla tror att du har en Ipod eller mp3 spelare som du mycket diskret kan få en muskelstimulering av. Många kunder med smärta efter exempelvis diskbråck använder den som en livlina som gör att de kan fungera i vardagen.

Elektrodplacering på golfarmbåge.

Muskelstimulator som hjälp vid golfarmbåge.

Biomassage är det som vi kallar TENS/EMS effekten hos våra produkter. Kroppen styr naturligt dina muskler genom att hjärnan sänder ut strömstötar genom nerverna till musklerna som förklarar att de skall dra ihop sig. Cellerna i kroppen fungerar som batterier och bygger upp en potentialskillnad (det som gör att det blixtrar vid ett åskväder)genom att vi får i oss grundämnena kalium och natrium via kosten. Detta ger upphov till kroppens bioelektricitet som den utnyttjar för att främja liv genom att musklerna kan röra sig. Vår muskelstimulator sänder ut en ström som liknar kroppens egen och får musklerna att röra på sig på olika sätt. Elektrodplaceringen avgör också effekten, att placera vid ackupunkturpunkter kan göra underverk.

Elektrodplacering vid ont i knäet.

Muskelstimulator mot knäont.

Att använda en muskelstimulator vid ont i kroppen är alltid värt ett försök. den ökade blodgenomströmningen leder till att skadliga slaggprodukter förs bort och TENS/EMS effekten reducerar smärtan genom att kroppen producerar endorfiner. Instruktionsfilm.

Muskelstimulator ger smärtlindring.

Muskelstimulator vid värk i fingrar.

En muskelstimulator kan som sagt var inte bara användas vid diverse smärttillstånd utan även preventivt genom att man får en skön massageupplevelse. Vad kan vara skönare efter en lång arbetsdag än att njuta av en avslappnande massageupplevelse i sin favoritfåtölj när man tittar på tv.

Välkommen in till vår webshop!

Det här inlägget postades i Produkter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Muskelstimulator minimasserare litium

  1. Pingback: TENS/EMS alternativ till värktabletter vid smärta. | Muskelstimulering och ansiktsmassage.