Hur Biomassage Scandinavia startade.

Min familj och jag åkte till Florida i början av 2010 för att få lite sol och värme. Då det var extremt kallt i hela Florida så blev det Disneyland och besök på olika outlets osv.

Disneyworld

Muskelstimulering och massageupplevelse i florida.

På chelsea prime outlets råkade jag gå förbi en monter med en enveten försäljare som absolut tyckte att jag skulle pröva på en massage med en liten ipod liknande sak. Detta var min första kontakt med muskelstimulering. Ok tänkte jag och fick två elektroder placerade mitt på ryggen under skulderbladen med några centimeters mellanrum (kändes det som). Försäljaren frågade om han kunde starta.
-Javisst sa jag och kände ett litet pickande.
-Då byter vi program sa han och frågade dessutom om det var lagom starkt.
-Javisst, inga problem…
-Kan jag öka lite mer?
-Kör på sa jag lite kaxigt….
-Och det gjorde han, jag kände hur någon ”sparkade” mig i ryggen och hörde hur kotorna hoppade rätt under ett ljudligt knakande.
Hoppsan tänkte jag, ryggen måste ha legat lite fel, plötsligt gick jag som om någon sträckte på mig. Jag blev mycket sugen på att köpa en minimasserare från Sunmas.
Problemet var bara att mina barn inte riktigt var på humör så vi var tvungna att åka därifrån utan att jag kunde köpa en minimasserare som ger muskelstimulering för 120usd….
-Väl hemkommen kunde jag inte släppa tanken på det revolutionerande jag upplevt i USA och fixade kontakt med tillverkaren, och på denna vägen är det. Första leveransen kom i början på sommaren och vi har dessutom utökat sortimentet med en ansiktsmasserare som ger en ansiktsmassage. Tack alla ni trogna kunder och återförsäljare som har köpt/säljer produkterna från Biomassage Scandinavia.

Är du intresserad av att köpa? Gå in på vår webshop, www.blog.biomassage.se

Du behöver inte registrera dig för att kunna köpa. Klicka på köpikonen och välj önskat antal/färg. Gå sedan till  kassan och skriv in ditt personnummer så kommer alla nödvändiga uppgifter upp. Välj betalsätt och betala eller invänta faktura. efter ca 2 dagar kommer ditt postpaket med din alldeles egna massageupplevelse eller ansiktsmassage.

Med vänlig hälsning,

Stefan Persson

Biomassage Scandinavia

WEBSHOP

info@biomassage.se

Det här inlägget postades i Företaget. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.