Fibromyalgi kan lindras genom muskelstimulering.

Att använda sig av en elektrisk ström, elektroterapi är faktiskt en av de behandlingsmetoder som ger minst biverkningar avseende fibromyalgi.  Muskelstimulatorn avger en svag pulserande ström som påverkar muskler och nerver. Strömmen får musklerna att först dra ihop sig och sedan slappna av. Detta leder till en ökad blodgenomströmning som i sin tur transporterar bort slaggprodukter och avfallsämnen. Användning av en muskelstimulator lindrar smärtan i musklerna för stunden. Flera av mina kunder berättar att muskelstimuleringen hjälper dem att få smärtlindring som underlättar vardagen samt gör så att de kan sova bättre. Upprepad användning av en muskelstimulator får musklerna att stärkas, bibehållas samt slappna av.

Muskelstimulator ger smärtlindring.

Smärtlindring genom elektroterapi vid fibromyalgi.

 

Britt-Marie G, Oxie

Använder vår minimasserare litium mot sin fibromyalgi.

Hej Stefan, efter samtal med dig idag skriver jag nu till dig. Jag tycker att er muskelstimulator är en jättebra produkt, den hjälper mej med min värk i mina händer och axlar. Jag använder den 3-4ggr dagligen och det känns som det är något jag inte kan vara utan. Jag kan gå och lägga mig på kvällen utan värk i mina händer, vilket jag tidigare har haft stora problem med.

Andra användarberättelser.

All medicinering ger alltid upphov till nedbrytningsprodukter som oftast påverkar kroppen mer eller mindre negativt. Att kunna minimera medicineringen är därför ett bra sätt att få ett ökat välbefinnande. Även riktverkan hos mediciner är mer eller mindre dålig. Jämför gärna diklofenaknatrium i tablettform. Du får en spridning av antiinflamatoriska kemikalier över i stort sett hela kroppen. Främst slemhinnorna i magen blir drabbade med magkatarr eller magsår som en följd. Att påföra diklofenaknatrium i form av en gel direkt över området man vill smärtlindra verkar då klokare, men även här går slutligen den aktiva substansen vidare genom blodet. Även här bildas nedbrytningsprodukter som inte är bra för din kropp. Vid elektroterapi bildas inga nedbrytningsprodukter förutom de slaggprodukter som redan finns i din kropp och som du gagnas av att utsöndra.

Önskar du köpa en muskelstimulator, vänligen besök vår webshop.

Det här inlägget postades i Behandlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.