Bloggtävling, massageupplevelse 2/4

Pris:

En valfri produkt för ansiktsmassage eller muskelstimulering.

Ansiktsmassage lyfter och föryngrar din hud med muskelstimulering och galvanisk ström.

Jag tävlar om en egen massageupplevelse!

Tävlingsregler:

 1. Gå in på http://www.blog.biomassage.se/ och välj en produkt som du vill vinna. (Inga dubbelpaket!) Motivera varför du vill vinna just den produkten i en kommentar nedan.
 2. Du dubblerar din vinstchans om du kopierar bild samt text och lägger upp den på din blogg. Har du ingen blogg så går det bra att tipsa fem av dina vänner om bloggtävlingen via mejl och skicka en kopia på mejlen till kathrin@blog.biomassage.se
 3. Bloggtävlingen pågår till den 2/4 kl 18:00 och vinnaren utses av en jury därefter. Vinnaren meddelas via mejl samt får med sitt namn på det här inlägget.

Hej! Tävlingen är nu avslutad för den här gången och den lyckliga vinnaren är Marianne Eriksson som får en ansiktsmasserare SM9095 för ansiktsmassage hemskickad.

Tack för alla trevliga motiveringar och för ert deltagande, ni är hjärtligt välkomna att deltaga i nästa tävling. Ha en trevlig kväll!

Besök gärna vår webshop!

Med vänliga hälsningar,

Stefan och Kathrin

Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Bloggtävling, massageupplevelse 2/4

 1. siddika shereef skriver:

  Minimasserare.

  Har träffat en olycka och har fått mycket ont i kroppen pga tiden går fort hinner inte alls till sjukgymnast om jag vinner blir det jätte enkelt mirakel ……………..

 2. Anna L skriver:

  Vilken supertävling!!!! Vill jättegärna vinna http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9028
  Har en fruktansvärd smärta i min skuldra vilket gör att jag ibland har svårt att överleva vardagen. Med denna hade jag kunnat få hjälp mot smärtan och må mycket bättre både fysiskt och psykiskt och bli en gladare och piggare mamma, fru, dotter, arbetskamrat osv osv.

  Har även tipsat: http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/03/halsoprodukter.html

 3. Anna Österlund skriver:

  Minimasserare
  Bara för att jag är en ensamstående mamma så jag ha ingen som kan ge mig massage å då verka detta vara kanon för att unna sig lite lyx nån kväll då pojken ha somnat.
  han är bara 8 månader så man kan ju inte be han om lite massage heller :)

  har länkat från min blogg med för en större chans att vinna :)

  http://ishinkstankar.bloggplatsen.se/2011/03/13/4838190-tavlar/

 4. Jojo skriver:

  Har länge velat pröva tens, så en
  ”Minimasserare litium”
  vore verkligen en skänk från ovan
  som lindring för min fibromyalgi
  som jag kämpat med i drygt 25 år

 5. Amanda Bach skriver:

  Jag skulle vilja vinna http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9028. Har ofta ont i rygg och nacke, så det skulle vara kul att testa och se om det hjälper. Se om jag kan må lite bättre då & då.

  Har mejlat 5 vänner och en kopia till dig.

 6. Marianne Eriksson skriver:

  Kul tävling! Jag skulle gärna vilja vinna ansiktsmassagen http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9095 för min hy börjar likna pergament mer än en len persika. Jag har länge funderat på att skaffa en sådan apparat men som vanligt har det inte blivit av. Jag hoppas nu att fru Fortuna håller sin hand över mig.

 7. Bella Olars skriver:

  Hejhej! :)
  Jag skulle jättegärna vilja vinna minimasseraren. Det låter ju som en perfekt uppfinning, jag skulle gärna bära med mig den i väskan, men jag tror faktiskt att min pappa behöver den mer än mig. Han har problem med leder och så, speciellt i knäna. Jag tror denna skulle göra susen för honom, och han skulle nog bli jätteglad för den. Men självklart skulle det ju inte vara så att jag skulle sno åt mig den någon gång ibland ;) hihi, jag har länkat på min blogg, här: http://bellaolars.blogg.se/2011/march/tavling-27.html
  Ha det bra! :)

 8. liselotte skriver:

  Hej! Är gärna med och tävlar, vill vinna en ansiktsmasserare, jag spänner mig så lätt i ansiktet så hade varit roligt att få testa denna apparat. Har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/03/massageprodukt-24.html Mvh Liselotte

 9. Jenny skriver:

  jag skulle vilja vinna minimasseraren då jag väldigt ofta har ont i nacken och axlarna. jag spenderar flera timmar varje dag framför datorn då det är så vi arbetar i skolan och därav smärtorna. jag skulle verkligen behöva den här!

 10. Sara Rick skriver:

  Hade jättegärna vunnit en ansiktsmasserare

 11. Sara Rick skriver:

  Ansiktsmasseraren
  Får bara hoppas att jag vinner.
  Hade varit jättekul

 12. suss skriver:

  Minimasserare litium skulle jag vilja vinna. Inte för att använda själv, utan för att förhoppningsvis kunna lindra värk i knä och fot hos maken. Karlar är ju inte det lättaste att få iväg till en doktor, då han var där sist sa dom att knäet var utslitet?? Därför menar han nu på att det är väl ingen ide att gå dit igen……. Så, varför inte försöka med en sådan här minimasserare. Kanske skulle den kunna lindra värken? Jag hoppas att vi får göra ett försök!
  = )

 13. FowZie - Felicia Aulén skriver:

  Som en stressade gymnasieelev måste du ägna sig en stund åt avkoppling. När jag gör man det bäst om inte med massage? Även så lider jag av en knäskada och förlorad rörlighet i tårna efter en träningsolycka, så jag hoppade på kryckor från september till december, efter det satte jag igång stenhårt med träningen igen men de har haft en självmorskande smärta i benen. Eftersom
  Minimasserare litium lindrar smärta och även har en muskeluppbyggande effekt som stärker enskilda muskler, muskelgrupper så kan jag med det fortsätta ägna åt den sport som får min vardag att skina!

 14. Pingback: Bloggtävling 2/4 2011. Kanonpriser att vinna! | Muskelstimulering och ansiktsmassage.

 15. Anneli skriver:

  Om jag vann skulle jag välja Ansiktsmasseraren: http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9095!
  Den skulle jag då ge till min blivande man som varit med om en bilolycka och sedan dess har ständiga smärtor i nacke, huvud och ansikte. Kanske kan den här fiffiga apparaten hjälpa?

 16. Paula skriver:

  Jag skulle gärna vinna denna http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9028
  Som jag tror skulle kunna underlätta min och min familjs vardag efter en bilolycka.

 17. Megan Fagan (@facebook) skriver:
 18. Jessica skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna Minimasserare litium för mina axlar och nackes skull. Jag jobbar som kassör och det är många monotona timmar som ger utslag på min kropp. En Minimasserare litium skulle göra underverk och jag skulle bli en glad och trevlig prick när jag kommer hem från jobbet, det skulle verkligen min sambo uppskatta, för vem vill ha en sur och tvär sambo? Jag har ingen blogg men självklart har jag tipsat 5 av mina vänner om denna tävling via mail. Håller tummarna hårt på att jag blir en vinnare.

 19. Mimma skriver:

  Hej!
  Jag är inte rädd för att åldras, men när jag är 88år som min gammelfaster är, skulle jag vilja ha lika friska och rosiga kinder som hon. Hon har hela livet klappat sig torr i ansiktet efter tvätt och inte torkat sig med handduk. Jag tror att hennes ansiktsmassage är anledningen till hennes mjuka och fasta hy.
  Vore helt underbart med en ansiktsmasserare, som kan göra arbetet åt mig och ge nytt liv till min trista hy, jag som inte hinner ut i vårsolen ens.
  Jag tvingas sitta vid min dator nästan dag och natt och arbeta, så mina händer är lika slut som min ansiktshud, ja som hela jag. För att inte gå arbetslös fick jag starta egen firma, och då får man verkligen jobba för att klara ekonomin.
  Tänk om den även kan hjälpa brorsan, som kämpar med sitt håravfall och är förtvivlad. Det hade varit ett mirakel !
  Mvh Mimma.
  Har emailat.

 20. Emma skriver:

  Hej,

  Vill gärna tävla om ansiktsmassagen. Stress och sena nätter har satt sina spår i mitt ansikte. Skulle behöva lite skön massage för att få igång blodcirkulationen och tighta till huden igen.

  Mvh,

  Emma

 21. Marie Jönsson skriver:

  Med biomassage produkter är jag med kvalité försedd
  och med dess ansiktmasserare åldrandet alltid beredd
  så självklart vill jag med en sådan bli sedd ;)