Bloggtävling 2011-09-25 massageupplevelse

Pris: Du väljer själv och motiverar om du vill ha en galvanisk ansiktsmassage-apparat eller en muskelstimulator. Vår galvaniska ansiktsmassage-apparat ger dig en lågfrekvent elektroterapi och hjälper till att träna ansiktsmuskulaturen samt få ner närigsämnen långt ner i huden. Vår muskelstimulator ger också din kropp en skön massage och hjälper till med återuppbyggnad eller rehabilitering av exempelvis ryggont.

Bloggtävling 25/9 2011 galvanisk ansiktsmassage apparat eller muskelstimulator.

Ansiktsmassage eller massageupplevelse!

Tävlingsregler:

 1. Gå in på http://blog.biomassage.se/ och välj en muskelstimulator eller en galvanisk ansiktsmassage apparat. (Inga dubbelpaket!) Motivera varför du vill vinna just den här produkten i en kommentar nedan.
 2. Du dubblerar din vinstchans om du kopierar bild samt text och lägger upp den på din blogg. Har du ingen blogg så går det bra att tipsa fem av dina vänner om bloggtävlingen via mejl och skicka en kopia på mejlen till kathrin@blog.biomassage.se
 3. Bloggtävlingen pågår till den 25/9 kl 18:00 och vinnaren utses av en jury därefter. Vinnaren meddelas via mejl samt får med sitt namn och eventuell länk på det här inlägget.

Tävlingen arrangeras av Biomassage Scandinavia som driver en webbshop som du är hjärtligt välkommen att besöka.

Tävlingen är nu avslutad! Den lyckliga vinnaren av en muskelstimulator litium är Annika som driver bloggen Annika – drömmen om 11 barn. Vi hoppas att Annika skall få användning av vår supersmidiga muskelstimulator litium under såväl graviditeter som för att hålla sin ryggvärk under kontroll. Lycka till med din tredje graviditet! Du har ”bara” sju kvar såvida du inte fuskar med tvillingar!

 

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

30 kommentarer till Bloggtävling 2011-09-25 massageupplevelse

 1. Matilda Mattsson skriver:

  Ligger inne med 3 diskbråck i ryggen vilket gör att jag aldrig unnar mig massage då risken finns att det blir sämre om man får en massör som inte riktigt vet vad dom håller på med , men en ansiktsmassage vore ju hur underbart som helst så önskar mig Ansiktsmasseraren :)

 2. Nellie skriver:

  Hej!
  Jag skulle mer än gärna vilja vinna en galvanisk ansiktsmassage-apparat. Att få tillbaka sin huds lyster hade varit bra då jag tycker den har blivit sämre med åren. Även min man skulle behöva den för sitt håravfall, det hade varit kul att testa!
  Har mejlat dig 5 tips till vänner.

  Kram Nellie R

 3. Anna E skriver:

  Hej!
  Skulle bli hemskt glad om jag vann. Min kropp är dubbelt så gammal än vad JAG är. Tack vare år av anorexi. Nu är det dags för operation föryngring! Bra mat, vanliga produkter och massage är receptet!

 4. Anna E skriver:

  Hej!
  Skulle bli hemskt glad om jag vann. Min kropp är dubbelt så gammal än vad JAG är. Tack vare år av anorexi. Nu är det dags för operation föryngring! Bra mat, vanliga produkter och massage är receptet!

 5. Lotta skriver:

  Jag vill gärna vinna en muskelstimulator. Min pappa har så fruktansvärt ont i ryggen som smärtar ner i höften och i benet på honom så han har fått stora svårigheter att gå. Kanske det skulle lindra smärtan för honom med denna sak.

 6. Emma skriver:

  Vill gärna vara med och tävla om en ansiktsmassage. Verkar vara ett skönt och avslappnande sätt att ta hand om sin hud på!

 7. Carola L skriver:

  Jag vill tävla om muskelstimmulatorn till min dotter på snart 14 år. Hon har en skadad lårmuskel efter flertalet operationer eftersom hon bröt lårbenshalsen som 6-åring. Eftersom muskeln är skadad blir slitningen i muskelfästet stort speciellt nu när hon växer väldigt mycket. Hon är väldigt aktiv egentligen, men detta sätter stopp för hennes prestationer. Därför vore det bra att få testa om det går att bygga upp muskeln på ett mer skonsamt sätt utan stor belastning på muskelfästet.

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/september/muskelstimulator-eller-en-galvanisk-ansiktsma.html

 8. Jessica skriver:

  En ansiktsmasserare verkar var precis vad jag behöver, älskar min hud men tar nog inte så bra hand om den som jag borde, har varit väldigt nyfiken på eran ansiktsmasserare ett tag, tänkte nu varför inte ta chansen? Tänk att få lite ompyssling nu när hösten börjar krypa in under skinnet, sitta i soffan och mysa och samtidigt få lite massage, en dröm som jag hoppas inom kort kan bli sann, skulle bli så glad om jag vann!!

  Har ingen blogg, men har tipsat 5 vänner om denna tävling!

 9. Pingback: Vinn en galvanisk ansiktsmassage-apparat eller en muskelstimulator | Tävla online

 10. Anna L skriver:

  Jag vill vinna Minimasserare litium
  Har så fruktansvärt spända axlar och rygg. Har en värk i mina skuldror som gör att jag ibland bara vill skrika ut min smärta. Skulle verkligen behöva denna så jag kan få hjälp med mina problem och kanske bli en gladare och roligare person för min omgivning.

  Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/09/massageupplevelse.html

 11. Tommy skriver:

  Jag skulle jättegärna vilja ha ansiktsmassören för att kunna skämma bort min underbara flickvän då och då. Hon är massör så därför är det svårt att lyckas massera hennes rygg och få godkänt, men med denna apparat verkar man inte kunna misslyckas! :)

 12. jag skulle vilja vinna denna massageapparat till min mamma som har en whiplashskada. hennes rygg blir aldrig bra :( men hon får div. massage och då blir de lite bättre för stunden. så jag tänkte att denna produkt kanske skulle va en mirakel produkt för hennes rygg ?? – Muskelstimulator litium. man kan jue iallafall hoppas och allting är jue värt ett försök :)

  har länkat här om tävlingen: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/september/massage.html#comment

 13. Heidi skriver:

  Jag är gärna med och tävlar och väljer muskelstimulatorn.

  Jag jobbar som personlig assistent och utöver det har jag häst. Ibland blir det rätt slitsamt för kroppen med alla sysslor och jag är ofta stel. En egen liten apparat för hemmamassage vore underbart som komplement till min goda vän ”vetekudden”. :)

 14. maria skriver:

  om jag skulle vinna så skulle jag välja denna
  http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9062
  för ett år sedan gick jag psykiskt in i vägen och mina muskler tog smällen. Hur vet jag inte men massage hjälper en del, äter muskelavslappnande och går till psykolog.
  jag är konstant i en inre stress och har väldigt svårt att slappna av. Därför vill jag vinna för att se om detta kan hjälpa mig och min ohälsa.

  har bloggat
  http://crazyminds.blogg.se/tavlingar/2011/september/galvanisk-ansiktsmassage-apparat-eller-en-mus.html

  kram -Maria

 15. Jag är med och tävlar om ”Muskelstimulator litium”.
  Varför jag vill vinna? Jo för att jag har haft ryggproblem så länge jag kan minnas, det tilltog dock ordentligt efter en trafikolycka november 2005. Sen dess har det blivit värre och värre, och jag äter ständigt värktabletter för ryggens skull. De dagar det är bättre är de dagar som ryggen masserats upp ordentligt. Jag har provat TENS tidigare och det funkade bra men sen flyttade jag från det stället och här har jag tjatat mig blå för att få TENS (utan resultat!).
  Nu går jag igenom min tredje graviditet på 2,5 år – vilket också är en påfrestning för ryggen givetvis. Min dröm säger att jag vill/ska ha 11 barn (vilket också mitt namn antyder!?) – men då måste jag ju göra nåt åt ryggen. Tabletterna kan jag inte ta när jag är gravid, men enligt barnmorskan är det okej att använda tens till viss grad – varför jag givetvis vill ha en. (Kan tillägga att jag kan få tens på mvc, men då är det på bestämda tider. Det funkar inte riktigt med vårat ”liv” här hemma så att säga. Jag är ensam med barnen 7-16 då maken jobbar – och jag tar gärna inte med mig fyra barn dit på en gång, sen jobbar jag 17-21 varje vardag. Så det är ett pussel bara att få till en vanlig halvtimmestid på mvc, hur ska jag då fixa ett längre besök för tens?). Att ha en egen apparat skulle underlätta så mycket, jag kan ta behandlingen när jag vill, hemma, borta, i bilen eller vart som helst – och ett helt nytt liv väntar då!

  Länkar givetvis från bloggen:
  http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/september/biomassage.html

  Annika, familjenpettersson@hotmail.se

 16. Jag skulle välja ”muskelstimulator litium” då jag länge haft problem med rygg, nacke, axlar och knän. Jag tränar och har fått scheman av sjukgymnast men hittills har det inte fungerat speciellt bra så det skulle vara kul att prova något nytt som kanske fungerar bättre. Nu när min lilla snart kommer skulle det kännas bra om jag blev bättre i rygg och knän så att jag orkar leka och göra allt annat som krävs varje dag! :)

  Jag har tipsat om tävlingen här: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/09/13/6229683-massage/

 17. Annica skriver:

  Jag skulle vilja vinna.. muskelstimulator.. eftersom jag jobbar som städare och känner värk i alla kroppsdelar så hinner jag inte få riktig massage av en riktig person eftersom jag jobbar över väldigt ofta.. Så vinna denna skulle göra susen i min värld.

 18. jenn skriver:

  Klart att jag vill varea med!
  Jag är en ensamstående mamma med 2 barn, som studerar för att få ett bättre liv åt oss alla 3! Jag vet att det är värt det i sista enden, då jag kan bli en ännu bättre förebild för mina barn och visa dem att man kan allt det man gärna vill i livet om man bara kämpar hårt för det!
  Men det är mycket som måste offras, och det är inte alltid lätt att fa ekonomin att gå ihop, och det är sällan råd att unna sig något extra! Om jag hadde turen med mig skulle jag vilja ha Galvanisk ansiktsmassage apparat och verkligen unna lite tid pa mig själv och min hud och göra mitt eget SPA i mitt eget Badrum när ungarna har lagts i säng!
  Så jag håller tummarna och hoppas på tur!

  http://barbados.blogg.se/2011/september/25-september-massage-upplevelse.html#trackback

 19. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Jag skulle vilja vinna en Muskelstimulator litium pga att jag alltid haft en svag rygg och efter tre graviditeter med mycket foglossning så har jag i stort sett alltid ont i ryggen. Är det inte ryggen så är det nacken eller skuldrorna.
  Har hört så mycket bra om TENS och skulle vara lycklig om jag fick testa detta för att ev hitta en väg bort från värken.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/09/25-sept-vinn-massageupplevelse.html

 20. E-B skriver:

  Väljer: SM9062
  För att mota Olle i grind sas. För att ta hand om kroppen o se till att den mår bra länge, som ett komplement till att sköta sig i övrigt…
  Har länkat:
  http://trettielva.blogg.se/2011/september/tavlingar-september-andra-inlagget.html

 21. Amanda Bach skriver:

  Hej! Jag är med och tävlar. Tävlar om Galvanisk Ansiktsmassage apparat. Skulle vara perfekt att ha hemma, slippa göra en farlig plastikoperation för att få huden fastare och kanske minska rynkorna lite i ansiktet.

 22. Marie Jönsson skriver:

  Galvanisk ansiktsmassage är något jag varit nyfiken på länge men inte vågat köpa. Vilken lycka om jag skulle vinna den istället och min hy äntligen får lite välbehövd behandling. Mina vänner som också är i 40-årsåldern skulle bli så avundsjuka på mina resultat, vilken bra marknadsföring ;)

 23. monika gustavsson skriver:

  Då jag lider av kronisk smärta i rygg, bål samt leder är alla hjälpmedel välkomna. Vinner mycket gärna Muskelstimulator litium, Artikelnr: SM9028,

  vh
  Monika G

 24. Johanna Sjödin Andersson skriver:

  Jag skulle vilja vinna en muskelstimulator pga att jag har alltid problem med ryggen pga att jag sitter för mycket på jobbet. Samma med min sambo han får ofta problem med ryggen för att han ibland lyfter fel på jobbet, de det hade varit en perfekt vinst för våran del för den hade gått i ett.

 25. Pia Öberg skriver:

  Ansiktsmassage apparat

  Artikelnr: SM9095

  Jag väljer denna för den kan göra allt för min kropp och även för hela familjen. Eftersom min mamma har ledproblem så kommer jag arbeta med denna på hennes leder och även på hennes ansikte.
  Min dotter tränar och vill få massage på hennes lår och då kommer jag vara dör för att hjälpa henne med massage/stimulans där.
  Jag själv vill ha denna för mitt ansikte, den kanske kan hjälpa mig för att få ordning på mina solfläckar som jag har fått och ser nu flammig ut i hyn. Om den kan hjälpa till med att få ner specialkrämer längre ner i ansiktet så kommer ju cellförnyelsen att hjälpa mig till ett bättre och förhoppningsvis vackrare ansikte.

 26. aiso skriver:

  Hej!
  En ansiktsmassageapparat vore bra att ha, när musklerna är så spända, att man knappt kan öppna käkarna hos tandläkaren. Han brukar trycka och massera, men det är ju inte hans jobb. Han säger att jag är en typisk ”spännare”!

  Oh vad skönt att nästa gång kunna gapa utan problem! Tandläkaren skulle nog undra, hur jag gjort eller vad jag förändrat i min tillvaro?

 27. Sandra skriver:

  Jag skulle vilja vara med och tävla om den röda galvaniska ansiktsmassage apparaten. (Artikelnr: SM9095)

  Har det senaste året fått problem med min hy, vilket jag aldrig hade i tonåren. Har provat mängder med produkter som inte hjälper, men har aldrig tänkt på en massageapparat, verkar vara en riktigt bra lösning. Dessutom skulle jag vilja använda den på min pojkvän som lider av håravfall och använder spray mot detta, om denna hjälper att få ner medlet i huden bättre så skulle han bli överlycklig.

  Jag länkar även till min blogg för dubbel vinstchans: http://saka-rach.blogspot.com/2011/09/tavla-och-vinn-pa-biomassagese.html

 28. Sandra Larsson skriver:

  Hej!
  Har länkat här:
  http://vinnarbloggen.blogspot.com/2011/09/vinn-muskelstimulator-mm.html

  Denna apparat http://www.blog.biomassage.se/?category_id=&item_id=SM9062 skulle sitta fint för jag har kraftig mensvärk varje månad plus att jag får väldigt ont i nacke och axlar av mitt arbete.