Bloggtävling 2011-05-21 massageupplevelse.

Pris:
En valfri produkt för ansiktsmassage eller muskelstimulering.

 

Biomassage.se ger dig en massageupplevelse!

Bloggtävling 2011-05-21 massageupplevelse.

 

Tävlingsregler:
 1. Gå in på http://blog.biomassage.se/ och välj en muskelstimulator eller ansiktsmasserare som du vill vinna. (Inga dubbelpaket!) Motivera varför du vill vinna just den här produkten i en kommentar nedan.
 2. Du dubblerar din vinstchans om du kopierar bild samt text och lägger upp den på din blogg. Har du ingen blogg så går det bra att tipsa fem av dina vänner om bloggtävlingen via mejl och skicka en kopia på mejlen till kathrin@blog.biomassage.se
 3. Bloggtävlingen pågår till den 21/5 kl 18:00 och vinnaren utses av en jury därefter. Vinnaren meddelas via mejl samt får med sitt namn på det här inlägget.
Tävlingen är nu avslutad och lotten föll på Marie Sundqvist som blivit lycklig vinnare av en SM9028 muskelstimulator. Hoppas att den skall bli till stor glädje och hjälpa dig med dina ryggproblem! Vi vill passa på att tacka alla bloggtävlare för ert stora engagemang och fina motiveringar. Välkomna att pröva lyckan på nästa tävling eller att besöka vår webshop.
Kram,
Kathrin och Stefan
Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Bloggtävling 2011-05-21 massageupplevelse.

 1. Nina Ortenlöf skriver:

  Jag skulle vilja vinna SM 9095 ansiktsmasserare för att jag sitter mycket vid datorn och arbetar och spänner mina muskler så att det nästan gör ont i ansiktet. Hade varit skönt att få musklerna att slappna av efter en arbetsdag. Och för att jag vill unna mig själv något.

  Har tipsat här http://ninasvardagstankar.blogspot.com/2011/05/tavla-hos-biomassage.html

  Fin tävling hoppas på tur=)

 2. Sofie L skriver:

  1. Jag är gärna med och tävlar om en ”minimasserare” som skulle underlätta min vardag enormt dà jag har svàrt att koppla av efter jobbet. Känner att jag behöver fà mer ro i kroppen och känna mer harmoni under mina vardagskvällar efter hàrda jobbpass. Har inte provat nàgra produkter av detta slag förut och det är nog dags att börja använda. Nu hoppas jag pà tur :)

  För extra vinstchans länkar jag även i min blogg
  http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/21-maj-biomassage.html

 3. Tova Midfjäll skriver:

  Jag håller på att göra mig av med vikt i racer fart så det blir mycket häng i svårtränade magmuskler, har gått ner tio av trettio kilo =)

 4. Annica skriver:

  Jag skulle vilja vinna Ansiktsmasserare 9095 för jag har så fruktansvärt jobbigt nu med att ha bihåleinflammation och skulle behöva lite massage i ansiktet..

 5. Sara skriver:

  Skulle vilja vinna Ansiktsmasserare SM 9095 Till min mamma som fyller år nästa vecka, det blir en perfekt present eftersom hon har jätte mycket problem med sin hy..

 6. Anna Österlund skriver:

  Om ja skulle vinna så vill ja gärna vinna Minimasserare litium…
  Varför är helt enkelt för efter en muskelskada i ryggen efter mitt förra jobb som svetsare, å nu är man ensam hemma med en son på 10 mån så skulle de vara underbart å få lite massage på ryggen då man inte ha tid eller råd att få lite massage för ryggen så ofta som man skulle vilja…
  sen självklart så skulle ja utnyttja den på fler områden som börja kännas då man bär omkring på en grinig son…

  länkar självklart från min blogg för en större chans att få vinna :)
  http://ishinkstankar.bloggplatsen.se/2011/05/03/5267947-tavlar-till-21-maj/

 7. Pingback: En valfri produkt för ansiktsmassage eller muskelstimulering « Bloggtävlingar

 8. Marianne Eriksson skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna Minimasserare litium för jag tror absolut den skulle hjälpa mina spända muskler i axlar och nacke.

 9. Underbar tävling, jag är gärna med, har länge tänkt skaffa en sånhär… :)
  OM jag vann skulle jag vilja vinna SM 9028 Tvåpack :)

  Har länkat för dubbla chanser här: http://linneatavlar.blogg.se/2011/may/tavling-hos-biomassage.html#comment

  • blog.biomassage.se skriver:

   Hej!
   Kul att du är med, tävlingen gäller endast enpack så du tävlar om en SM9028 i så fall.
   Lycka till!!!!

 10. Tove skriver:

  Jag vill vinna Minimasserare litium till min mamma som fyller år om några veckor. Hon jobbar med datorer och klagar lite på sina axlar. Jag vill att min mamma ska må bra och få ta del av denna produkt. Min pappa (som fick en wiplashskada) har ganska ofta ont i rygg och nacke. Jag hatar att se min pappa de gånger han har riktigt ont. Jag vill att han ska må bra och vara frisk… Det skulle nog vara bra för honom också. Även för mig som för ca fem år sedan trillade av en häst och fick en sne höft/rygg som leder till att jag spänner mig. Det låter som hela min familj är skadefylld, haha… Men den muskelstimulatorn kommer att användas, det lovar jag!

 11. Jenny K Pettersson skriver:

  Minimasserare litium

  Massera trötta muskler och komma i trim
  denna apparat gör mig kanske riktigt tränad och slim.
  Så nu önskar jag för sista gången
  att komma i form till den stundande badsäsongen.

 12. miriam skriver:

  jag skulle vilja vinna sm 9028, egentligen inte åt mig själv utan till min pappa som fyller år om en månad. Tyckte detta skulle vara mer än väl passande att ge honom, då man ofta får höra på hans klagande på axlar och rygg, stela ben och domnande fötter… Han är personen som inte tror på elektroniken, nyheter och andra häftiga grejor eller vad man ska kalla det, det skulle vara kul att motbevisa honom samtidigt som detta skulle vara bra för honom =)!

 13. Pingback: Tävlingar! » Blog Archive » Tävlingar

 14. Carola L skriver:

  Jag är med och skulle vilja vinna Minimasserare litium för att testa om det skulle hjälpa min 13 åriga dotter med hennes värk. Hon har en trasig lårmuskel efter flera operationer när hon bröt lårbenshalsen som 6-åring och påverkan på muskelfästet i höften är enormt speciellt nu när hon växer

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/valfri-produkt-fran-biomassagese.html

 15. Anna skriver:

  Vilken underbar tävling. Har jag lyckan med mig skulle jag vilja vinna: Minimasserare litium. Har en fruktansvärd smärta i min skuldra, precis så långt ner att jag inte kan massera den själv. Med denna skulle jag kunna få hjälp och verkligen bli som en ny människa igen.

  har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/05/massage.html

 16. Caami skriver:

  Jag är med och tävlar. Om jag vann skulle jag vilja ha Artikelnr: SM9028
  Varför jag vill vinna: Jag har läst om denna produkt och den verkar passa mig perfekt. Spenderar dagligen flera timmar framför data och är därför ganska stel i vissa delar av kroppen. Har dagligen smärtor runt om i kroppen speciellt i nacken och överdelen av ryggen, har precis börjat träna nu för att få kroppen att må bättre och med denna apparaten skulle det kanske bli en bra kombination och ett sätt att ta det lung,
  Länkning: http://sforu.blogg.se/2011/may/tavling.html

 17. Linda J skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna en Minimasserare litium. Jag opererade mig för diskbråck förra sommaren och har sakta men säkert börjat få ont igen . Var till en läkare i onsdags och fick reda på att jag har åkt på ett bakslag på operationen och att jag med stor sannolikhet skulle få ganska ont. En sån här vore toppen att vinna för då kan jag ta med den överallt och använda den när jag känner att jag behöver det.

 18. Jag är gärna med och tävlar! Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en Minimasserare, jag har 4 barn under 7 år och den minste är 8 mån och väger 12 kg. Mina axlar skulle behöva en sådan här vän varje kväll!

  Jag har länkat på bloggen:
  http://teskedtavlar.blogspot.com/2011/05/biomassage.html

  Min email: teskedsmamman@hotmail.com

 19. Marie skriver:

  Jag skulle med glädje vilja vara med och tävla om en ”SM 9028″, en muskelstimulerare. Detta då jag har ryggproblem vilket orsakar stora problem för mej och min familj. Inte nog med att det kostar pengar tar det väldigt mycket tid av mitt liv att fraktas fram och tillbaka mellan olika ställen. Läs inlägget om det på denna länk för att läsa hela min motivering :) ;

  http://mariesundqvist.blogg.se/2011/may/get-into-the-game.html

  Min mail är juniflicka95@hotmail.com

 20. Sandra skriver:

  Hej! Jag tävlar gärna om en ”SM 9028″ då jag har väldigt ont i kroppen och riktigt svårt att slappna av. Jag är rädd och känner mig spänd mest hela tiden då jag har långvarig ätstörning. Jag tror den här skulle kunna hjälpa mig att få mina enormt spända muskler att slappna av lite då t.o.m. en massör sa att hon inte sett så spända muskler förr…

 21. Pernilla skriver:

  Hej,
  jag skulle gärna vilja en Minimasserare litium Testa,
  för jag har redan provat det Mesta!
  (Åtskilliga tusenlappar har jag lagt på kiropraktor, naprapat och sjukgymnastik -besök eftersom jag kronisk värk i nacke och rygg har efter en trafikolycka).
  En Minimasserare att hemma Ha,
  skulle för kroppen vara Bra!

 22. care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  Jag skulle vilja vinna en ”Minimasserare litium”. Jag sitter dagarna i ända framför en dator och arbetar och följden blir spänd rygg och axlar som i sin tur ger mig migrän.
  Sedan lider jag även av ryggbesvär efter besvärlig foglossning så denna apparat vore som sänd från ovan.

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2011/05/21-maj-vinn-valfri-produkt-for.html

 23. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar, vill gärna vinna Ansiktsmasserare, verkar så skönt och behöver slappna av i mina käkmuskler, hoppas denna kan hjälpa till med det.

 24. ANNELIE D'CRUZ skriver:

  Sir Isak Newton’s teori ”allt måste komma ner” stämmer ju särkilt när ansiken börjar falla ner. Nu är det bäst att göra någonting åt det, därför har jag valt ansiktsmassagen som kan förlänga processen. Jag arbetar natt och det sliter på ansiktet, hur mycket man än tar hand om det. Nu vill jag både ge mig själv en skönhetsbehandling och mina arbetskamrater kommer att uppskatta den. Många kollegor har muskelvärk och ont i ryggen så nu vill jag ta hand om dom för vi tänker ju bara på andra. Hoppas vi är värda det.

  ps. har ingen blogg, så jag mailar runt istället.

 25. myrsten skriver:

  Ansiktsmasserare, till min sambo. Ha lider ev håravfall och håller på med massa kurer. Tänkte att detta lät som ett mycket bra kompliment till det. (Gärna en blå, lite mer manlig än den röda)

 26. Annelie skriver:

  Jag vill tävla om en minimasserare litium. Har kronisk värk i nacke och axlar, behöver all hjälp som går att få. Har haft fibromyalgi i många år så det finns mer krämpor än så:(
  Dessa rader som jag kopierat nedan låter underbara eftersom jag även är missnöjd med min vikt.

  ”Har även en muskeluppbyggande effekt som stärker enskilda muskler, muskelgrupper samt kan hjälpa till med viktminskning”.

  Hoppas innerligt på vinst:)

 27. aiso skriver:

  Min snart 90-åriga släkting har masserat sig i alla år och har kinder, som är släta och spänstiga. Mina händer är värkbrutna, så jag behöver en ansiktsmasserare till det jobbet.
  Tandläkaren klagar på hur spänd jag är i käkarna och trycker på de ömma muskelfästena. Jag är nästan rädd för att gapa och få käken ur led. När jag är 90 vill jag gärna också va rynkfri med rosiga kinder. Har en gammal TNS-apparat för värken, men obehagligt klistra fast lapparna i ansiktet. Därför ställer jag mig i kö för att vinna.

 28. Carro skriver:

  Jag är så otroligt trött på min spänningsvärk. Vissa dagar känns det som axlarna sitter i nivå med öronen. Jag har gått på avslappningskurs, fått akupunkturbehandlingar, testat spikmatta och lyssnat på en ”känd” cd-skiva här hemma. Försöker med micropauser och tänker på min andning samt försöker stressa mindre. Trots mitt kämpande så återstår värken. Är väldigt nyfiken på en minimasserare litium, den vinner jag gärna=)

 29. suss skriver:

  Jag skulle bli glad för en Minimasserare litium.
  Den skulle appliceras på en massa värkande ställen på maken.
  Knä, ryggslut och nacke bland annat. Sen, på med strömmen
  och se om det ger resultat!!!
  = )

 30. Linda Carlsson skriver:

  Hej! Jag hoppas på en ansiktsmasserare som jag kan ta med på våra månatliga må-bra träffar på min arbetsplats. Vi är ett gäng tjejer/kvinnor som turas om att ta med ett må-bra tips till våra träffar, den här skulle göra succé!

 31. ij skriver:

  Hej, hej! :-)
  Tack för att ni utvecklat vad som verkar vara bra produkter.
  Jag skulle vilja vinna en ansiktsmasserare (eller om sanningen ska fram så vill jag vinna en portabel muskelstimulator OCH en ansiktsmasserare, men nu var ju inte det bjudet, så… ;-)) eftersom jag med en sådan skulle kunna behandla hela kroppen på ett smidigt sätt, med tanke på att ansiktet har zoner på samma sätt som händerna och fötterna i zonterapi. Min kropp – och själ – behöver det efter ett halvt decenniums sjukskrivning som multisjuk utan att landstinget kunnat hjälpa nämnvärt.
  Men jag vill varken tigga eller klaga, så ett stort glatt TJOHO till alla som läser detta. Det är ni värda, varenda en av er, sjuka eller friska! Må ni ha en skön dag och ett ännu bättre fortsatt liv :-)
  Tack för titten.

 32. Åsa skriver:

  Sm9095
  En tjej i mina bästa år som vill slippa bli en stel botoxtant
  tror att ansiktsmassage kan funka som ett fina-linjer-antioxidant!
  Som föräldraledig har jag sällan eller aldrig några klöver över – så detta ser jag som en superchans till en ”ansiktsmake-över” ;-)
  Mvh Åsa
  ps vill naturligtvis dubbla mina chanser så jag mailar vännerna om denna superchans

 33. Carin D skriver:

  Jag vill vinna ansiktsmasserare SM 9095 så jag kan behandla mig själv på ett proffsigt sätt. Min hud har blivit glåmig, trött och rynkig och det vill jag gärna göra något åt. Har dessutom fenomenet ”vita fingrar” som jag tror kan bli bättre med hjälp av den här lilla massören eftersom det är blodcirkulationen som måste förbättras. Hoppas på tur så jag kan bli fräschare och mer välmående!

 34. malin andersson skriver:

  Jag vill vinna en ”Ansiktsmasserare´´ för att jag har problem med mina muskler mm. i ansiktet så jag skulle uppskatta om jag vann ;)

 35. Maria skriver:

  Jag skulle vilja vinna en Minimasserare litium. Den skulle jag ge min lillasyrra som har stora problem o skulle behöva lita avkoppling.
  Dubblar min achanser genom att maila mina vänner:-)