Minimasserare litium, användarberättelser.

En vän till mig Sandra, bröt en nackkota i en mopedolycka utomlands 1989 och har sedan dess arbetat med sin rehabilitering. Hon bär alltid muskelstimulerare fästa runt benen för muskelstimulering som hjälper henne att gå. Då hon har behov av att underhålla sina muskler på magen så har hon fått låna en apparat för muskelstimulering under en tid och hörde av sig med följande mejl.

Hej Kathrin och Stefan,
nu har jag provat Sunmas minimasseraren litium en tid och jag tycker att den är jättebra.
Som avslappning vet jag inte hur jag ställer mig men som massage och muskelstimulans fungerar den utmärkt.
För mig gör det skillnad. Den är helt klart ett bra komplement till min träning då den hjälper mig att hitta och stimulera svaga muskler.
Behöver dock köra programmet många gånger, men det gör inget.

Det här är jättebra:
+ lätt att köra igång och förstå
+ bra att det går att ställa in både fart och styrka
+ bra med olika program
+ lätt att ha med sig, diskret och lätt
+ snygg
+ självhäftande elektroder och inget kladd

Janne Ekerving, Kullavik

Tjaaabbbaaaa!!!! har använt, SM9028.ett antal gånger under en sex månaders period. på mina axlar och nacke och den fungerar som jag tänkt mig,avslappnande mjuk görare och masserande.jag jobbar som kranförare, grensle- truck förare i göteborgs hamn så jag har väldigt mycket konstiga arbetsställningar.där största provokationen ligger på axlar o nacke. som blir stela med tidenden fungerar väldigt bra på mig. mvh Janne Ekerving

BEPN, Landvetter

Jag har en muskelstimulerare, SM9028.Köpte den närmast för att testa på mina ben. Med ökande ålder har jag märkt en tilltagande ”oro” i benen som restless legs,eller myrkrypningar. Dessa var av lindrig art, men högst märkbara. Muskelstimuleraren har använts regelbundet i några månader nu och det har blivit mycket bättre. Vanligtvis används den på kvällen genom en pad ansluten till varje vrist på utsidan av benet.  Den användes mest inställd via läge 2, pulsskurar, och med lagom styrka så att det känns behagligt. Jag har även använt stimuleraren vid ett lättare ryggskott, med pads på varje sida om det ”onda”, med positivt resultat.

Ralph B, Onsala

Hej, jag tränar mycket fotboll och är en aktiv person. Jag har märkt att om man använder den på benen så lindrar man träningsvärk eller skador. Cool design!

Britt-Marie G, Oxie

Använder vår minimasserare litium mot sin fibromyalgi.

Hej Stefan, efter samtal med dig idag skriver jag nu till dig. Jag tycker att minimassagen är en jättebra produkt,den hjälper mej med min värk i mina händer och axlar. Jag använder den 3-4ggr dagligen och det känns som det är något jag inte kan vara utan. Jag kan gå ochlägga mig på kvällen utan värk i mina händer, vilket jag tidigare har haft stora problem med.

Mats U, Svedala

Hej! Tack för snabbt och problemfritt bemötande av mitt ärende. Som jag nämnde i telefon så tycker jag produkten för min del fungerar  mycket tillfredsställande, vidare att batteriet under lång tid besitter sådan (”oändlig”) kapacitet. Jag använder produkten till att lindra värk och smärta i min muskulatur, och att även stärka densamma. Med vänlig hälsning, Mats

Roger L, Bromölla

Hej Stefan,  jag använder tensen (minimasserare litium) när jag är ute och går för att stimulera mitt diskbråck i 5 kotan detta ger en smärtlindring vilket gör att jag kan ta mindre promenader. Utan den kan jag inte gå många meter innan ryggen värker. Har även ett kraftigt nervklämm ner i vänster benet brukar även sätta den på vaden för för att ge stimulans så nerven slappnar av

Susanne L, Jönköping

Tack för snabb service och leverans. Min man har prövat tens muskelstimulator på sin arm efter en stroke. Han har tjatat på att jag ska fixa en hemma. Men det har varit svårt att hitta och lite svårt att använda. Han blev helnöjd på er tens. Då är jag också nöjd.

Tack!

Mats W, Avesta

Hej!

Vi vill bara tala om hur otroligt nöjda vi är med våra
TENS apparater. Själv hade jag bekymmer med bortdomnade ben och fötter. De problemen är helt borta. Underbart. Min fru använder den till sina onda axlar och är också jättenöjd.

Intresserad av att köpa en TENS/muskelstimulator? Vänligen gå in på vår webshop.

Det här inlägget postades i Användarberättelser/Recensioner. Bokmärk permalänken.